Kotitaloudet ja vesiosuuskunnat

Tyhjennämme lokakaivot ja avaamme tukkeutuneet viemärit. Tyhjennämme ja pesemme erotinkaivot ja pienpuhdistamot, avaamme tukkeutuneet salaojat. Puhdistamme ja huollamme vesiosuuskuntien vedenottamoita ja linjastoja. Toimitamme puhdasta vettä, pesemme ja täytämme uima-altaat.

Teemme kaiken, mitä tarvitaan pientalon tai vesiosuuskunnan puhdas- ja jätevesijärjestelmien ylläpitoon. Ja vähän enemmänkin.

Lokakaivon tyhjennys

Tyhjennämme lokakaivot nykyaikaisella kalustollamme nopeasti ja tehokkaasti.

Säännöllinen lokakaivon tyhjennys pitää viemärijärjestelmän kunnossa. Säännöllinen ennakkohuolto tulee myös edullisemmaksi kuin kaivon ylitäytön aiheuttama kiiretyö.

Tilaa lokakaivon tyhjennys

Pienpuhdistamot, panospuhdistamot

Teemme korjaukset ja vuosihuollot mm. Uponor-, Wavin-, Labko BioKem-, Vestelli Biokube- ja Jita Kemik -pienpuhdistamoihin valmistajien valtuuttamana. Huolto palvelee kaikkialla Suomessa.

Huollon ja puhdistuksen yhteydessä toimitamme tarvitsemasi saostuskemikaalit ja meiltä saat myös sakokaivon tyhjennyksen panospuhdistamoosi.

Tilaa huolto

Viemäri- ja salaojapalvelut

Tyhjennämme ja puhdistamme loka- ja erotinkaivot. Avaamme tukkeutuneet viemärit ja huuhtelemme sekä kuvaamme putkistot.

Hoidamme aivan kaiken mitä pienkiinteistöllä tarvitaan, jotta sade- ja jätevesijärjestelmät toimivat niin kuin pitää.

Eerolan töitä ovat:

 • viemäritukosten avaaminen, juurien poisto putkistoista
 • hiekanerottimien, lokakaivojen ja pienpuhdistamojen tyhjennys ja pesu
 • viemärien puhdistus ja pesu
 • linjojen kulkuselvitykset ja peruskuntokartoitukset
 • sadevesi- ja salaojakaivojen tyhjennys
 • salaojajärjestelmien puhdistukset
 • putkistojen kuvaukset
 • sulatukset, myös rännit ja katot.

Ota yhteyttä

Putkistojen kuvaus ja pesu

Peruskuntokartoituksilla ja kulkuselvityksillä saadaan selville orastavat tukkeumat ja putkistojen yleinen kunto, joka on perustana huoltotarpeen arvioinnille. Säännöllisesti tehty kuvaus auttaa ennakoimaan ja estämään häiriöt jo ennakolta.

Kuntokartoituksen lisäksi putkistokuvausten tyypillisiä käyttötilanteita ovat esimerkiksi omistajan vaihtuessa tehtävä dokumentointi ja vikakohteiden paikannus.

Käytämme putkistoselvityksiin sekä itseliikkuvia että työnnettäviä kamerajärjestelmiä ja paikannuslaitteistoja. Kuvaus tuottaa paikkatiedon, jolla mahdolliset huoltokohteet voidaan määritellä ± 5 cm tarkkuudella.

Ota yhteyttä

Meillä tehtiin tänään omakotitalossa salaojien ja viemärien kuvaus. Olemme tosi tyytyväisiä tehtyyn työhön ja tekijään.

Työ sujui joutuisasti ja kuvaaja Lauri Kaivaara oli erittäin ystävällinen ja kertoi koko ajan, mitä kuvassa näkyy jne. Toivon, että hänelle välittyy vielä tätäkin kautta iso ja lämmin kiitos. Rautainen ammattilainen ja erittäin hyvä asiakaspalvelija. Aion suositella häntä jatkossa varmasti, jos joku tuttu tarvitsee kuvausta. Kiitos!

N. Perttuli

Puhdasvesipalvelut, talousvesi, uima-altaat

Puhdistamme ja huollamme vesiosuuskuntien vedenottamoita ja linjastoja. Toimitamme puhdasta vettä, pesemme ja täytämme uima-altaat.

Turvallisuus ja hygienia

Nykyaikainen puhdasvesikalustomme työskentelee ainoastaan puhdasvesitehtävissä. Yksikön koko henkilöstöllä on voimassaoleva vesityökortti.

Muistilista

Muistathan, että talousveden laatu kannattaa tutkia aina ennen uuden vedenottamon käyttöönottoa, jos veden epäillään aiheuttavan terveysoireita, jos veden väri, maku tai haju on muuttunut ja/tai säännöllisesti kolmen vuoden välein.

Palvelumme kattavat:

• tonttivesijohtojen ja runkolinjojen sulatukset
• vesijohtoverkon tilapäiset paineenkorotukset
• veden toimitukset uima-altaisiin, kaivoihin ja säiliöihin
• vuokrattavat vesisäiliöt ja painevesiasemat
• kiinteistön vesiputkien desinfioinnit (myös Legionella-bakteeri)
• runkojohtojen paikannukset ja kuvaukset
• vesianalyysit
• uima-altaiden ja massasuodattimien tyhjennykset

Ota yhteyttä!

Suurtehoimurointi ja -puhallus

Suurtehoimuroinnilla voidaan rakenteita rikkomatta poistaa vanhoja eristeitä tai sora- ja hiekkakerroksia. Suurtehoimuroinnilla alapohjasaneerauskin sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Toisaalta suurtehopuhalluksella sujuu käytöstä poistettujen viemäreiden tai putkistotunneleiden täyttö nopeasti, ilman suuria kaivutöitä.

Hiljaisilla ja tehokkailla suurtehoyksiköillämme hoidamme nopeasti ja siististi materiaalien siirrot kuten:

 • käytöstä poistettujen viemärien ja putkitunneleiden täyttö
 • työnaikaisten putkitunneleiden avaaminen
 • maa-aineksien poisto
 • sepelin ja lecasoran puhallus.

Ota yhteyttä!

Meillä oli tänään teiltä suihkun/keittiön viemärin avaus.

Oli ammattitaito kohdallaan ja vähintään yhtä hyvää asiakaspalvelua! Tuli hyvä mieli kun homma hoitui hyvällä asenteella ja annettiin neuvoja jatkon varalle. Välitättehän palautteen myös itse työn tekijälle?

Kiitos!

M. Keituri

Meillä kävi kaivot tyhjentämässä tänään nuori mies, joka oli aivan ”rautaa”. Kaivojen kannet ovat hankalat avata mutta sitkeästi hän toimi. Lupaan hankkia toisenlaiset kannet seuraavaa kertaa varten. Täysi kymppi hänelle

M. Tukkimies

Viemäreiden yllättävä tukkeutuminen jouluaattona mökillä Ylläksellä heitti synkän varjon joulunvieton ylle, koska apua ei tahtonut saada mistään. Kittilästä se tuli. Nopeasti. Asiantuntevasti. Tehokkaasti. Ystävällisesti. Tavalla josta jää pitkäksi aikaa hyvää mieli.

M. Huhtanen